Døgnservice​

81 81 41 41

Frostsikring

Devi varmekabler til tagrender og nedløb. Devi er en del af Danfoss A/S. Du kan læse mere om Devi varmekabler her.

Opsætning og tilslutning.

Vi må gerne installere varmekablerne i dine tagrender og nedløb, men det er kun en autoriseret el-installatør, der må tilslutte anlægget til jeres el-installation. Vi står gerne for totalentreprisen og giver en samlet pris på løsningen.

Drift økonomi.

Varmekabler i tagrender placerer man i tagrendens længderetning. Kablet går frem og tilbage det antal gange, som er nødvendig for at opnå den ønskede effekt. To længder kabel - én gang frem og én gang tilbage - er typisk passende.


Varmekabler kan installeres forskelligt i tagrender og nedløbsrør, men i de fleste tilfælde anbefaler vi at bruge samme kabel til både tagrende og nedløb.

Eksempel:

Installation i tagrende:

Det følgende eksempel er for en plasttagrende på 13 m med 2,5 m nedløbsrør i den ene ende.


2 x (13 + 2,5) = 31 m
Vælges et 32 m / 485 W deviflex™ DTIP-15 varmekabel, kan det samme kabel, ved at ligge dobbelt, dække både tagrende og nedløb, med en effekt på 30 W/m.


En devireg™ 316 med ledningsføler vil være et passende valg til regulering af installationen.

Valg af kabel, termostat og følere afhænger i nogen grad af tagets størrelse og type og af konstruktion af tag og tagrender. Naturligvis vejet op mpd kravene til installationen.


Devireg™ 316 med ledningsføler vil for eksempel ofte være passende til mindre taganlæg, hvor større tag og tagrendesystemer fortjener en Devireg™ 850 med fugtføler.

Driftsøkonomien er god. Anlægget forbruger lidt under en ½ kwh, når det er tændt og med en elpris på ca. 2 kr. pr. kwh koster det altså ca. 1 kr pr tændt time.

Du kan altid kontakte os.

Skal du igang med at have skiftet tagrender, eller skal der bare gøres noget ved dem. Så ring og tag en snak med os.

Ring på:

81 81 41 41