Døgnservice​

81 81 41 41

Rette tagrender op

​​Det har hidtil været en dyr og omkostningsfuld opgave at rette en tagrende op, fordi det næsten altid har krævet at rendejernene skulle skiftes eller flyttes. Operationen kræver traditionelt set, at det nederste stykke af taget tages af, og rendejernene udskiftes, før man lægger taget på igen. Det koster som regel, at nogle tagsten går i stykker, og man får en uheldig forskel i farve og patina. Det er med andre både et dyrt projekt og en knap så pæn løsning.

TagrendeExperten kan rette tagrender op uden at åbne taget! Derfor sparer vi vores kunder mange penge, og taget fremstår urørt og lige så flot som før.

Vi giver 15 års garanti uden tøven, fordi denne løsning er lige så stærk og holdbar, som hvis man skiftede hele rendejernet. Det eneste, vi bruger af det gamle rendejern, er det stykke, der ligger beskyttet for vejr og vind oppe under det gamle tag. Den gennemgående bolt, der bruges, er stærkere end både rendejernet og konsoljernet. Beslaget er tilpasset til de fleste konsoljern på marked. 

Du kan altid kontakte os.

Skal du igang med at have skiftet tagrender, eller skal der bare gøres noget ved dem. Så ring og tag en snak med os.

Ring på:

81 81 41 41