Døgnservice​

81 81 41 41

Rense tagrender

Vi kan rense tagrender på flere forskellige måder.

  1. Støvsuge fra gaden i op til 10 meters højde (2. sal)
  2. Spule tagrenderne fra gaden i op til 10 meters højde (2. sal) og sætte vores kraftige støvsuger med tre motorer på nedløbsrøret nede ved jorden.
  3. Fra det flade tag på københavnertage.
  4. Fra taget ved flade tage og tage med mindre fald.
  5. Støvsuge/spule tagrender oppefra.
  6. Fra stige ved mindre bebyggelser.
  7. Fra stillads/rullestillads.
  8. Fra lift.

​TagrendeExperten er en af de eneste specialist i Danmark med udstyr til at støvsuge og spule tagrender nede fra gaden i op til 10 meters højde.

Vi har fået specialfremstillet en støvsuger på 380 volt med tre motorer, der kan klare det meste, vi har selv 380 volt strøm generator med.

Vi har også udviklet et opsamlingsværktøj, så vi kan stå på gaden og samle fyrværkeri og andre større ting op fra tagrender.

Kunderne er vores eksistensgrundlag. Vi lytter altid til kundens ønsker, men vi går aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed.​

1. Støvsuge tagrender

TagrendeExperten har udviklet et revolutionerende system, der gør os i stand til at gå nede på gaden og rense tagrenderne i helt op til 2. sals højde. Vi arbejder på at nå endnu højere.

Vores system gør, at vi ikke har brug for at leje en lift. Det gør os mere fleksible, da vi ikke skal tage hensyn til om der står biler parkeret tæt på facaden. TagrendeExperten kan eksempelvis arbejde på græsplæner og anden ikke-asfalteret grund.

Vores system kan både støvsuge og spule tagrenden fra jorden. Vi har et kamera monteret i toppen, så vi kan se finde raketpinde, glas og ødelagte teglsten, som vi efterfølgende fjerner sikkert med vores specialfremstillede opsamlingstang.

2. Spule tagrender

TagrendeExperten kan spule jeres tagrender helt op til 10 meters højde (2. sal). Vi sætter vores støvsuger på jeres nedløbsrør og suger alt skidtet op den vej igennem.

Når vi bruger denne metode, så har vi også et kamera monteret i toppen. Vi følger med på en skærm på stangen forneden, så vi er sikre på at tagrenderne er helt rene. Større genstande fjerner vi med vores specialfremstillede opsamlingstang.

På nuværende tidspunkt er vores servicevogne ikke udstyret med vandtank. Derfor skal vi kunne tappe vand hos kunden for at kunne spule.

3. Fra taget

I visse tilfælde er det hurtigere og nemmere at rense fra taget. TagrendeExperten bruger selvfølgelig det rette sikkerhedsudstyr.

4. Støvsuge / spule tagrender oppefra

Ved bygninger over 10 meter til tagrenden har vi i visse tilfælde mulighed for at støvsuge og spule oppefra og ned i tagrenden. Typisk fra flade tage med mansardtag eller fra tagvinduer. Vi vurderer dette fra sag til sag.

5. Fra stige

Opgaver af kortere varighed - de fleste villaer, udhuse, fabriksbygninger, landbrugsejendomme, carporte og garager – gør det ofte oplagt at bruge stige. Det kan gå hurtigere end rigge vores udstyr til og pakke sammen igen.

6. Fra stillads

Har man stillads opstillet på ejendommen, er det en kærkommen lejlighed til at få renset og gennemgået tagrender og nedløb. Vi har også et rullestillads vi bruger i mange tilfælde.

7. Fra lift

I sjældne tilfælde er TagrendeExperten nødsaget til at bruge lift.

Du kan altid kontakte os.

Skal du igang med at have skiftet tagrender, eller skal der bare gøres noget ved dem. Så ring og tag en snak med os.

Ring på:

81 81 41 41