Døgnservice​

81 81 41 41

Arbejdsmiljø og sikkerhed

Vi har her samlet synspunkter og information om arbejdsmiljø og sikkerhed.

Arbejdsmiljø

person gå ned med flaget på. Før i tiden brugte man udtrykket, at ”hvis du ikke kan lide lugten i bageriet, må du gå”. Så vidt vil vi ikke gå hos TagrendeExperten. Men til gengæld synes vi, at hvis ti gode svende på en arbejdsplads har en lidt hård tone indbyrdes som for dem betyder arbejdsglæde og fællesskab, så skal en nyankommen ikke have krav på at lave om på det. Det kan ikke være rigtigt at en nyankommen kollega, der ikke ”klikker” på deres humor, skal kunne lave om på deres arbejdsglæde. Hos TagrendeExperten kommer der ikke en mester og dikterer en bestemt god tone med risiko for at hverdagen bliver unødvendigt kedelig eller humorforladt. Arbejdsmiljø og en ordentlig omgangstone i firmaet er et must, men flertallet lægger linjen for samvær, omgangstone og arbejdsmiljø. Ikke den enkelte. 

Sikkerhed

​Sikkerhed er ikke til diskussion hos TagrendeExperten. Den skal være i top. Alle skal som minimum efterleve arbejdstilsynets regler.

Vi vurderer løbende (dagligt), om der er andre og mere sikre måder at løse vores opgaver på. For eksempel kan man gå nede på jorden og rense tagrender, og man kan stå nede på jorden og fjerne istapper. Også uden at vi selv eller andre får dem i hovedet.

Hos TagrendeExperten vil vi meget gerne være nummer 1 når det gælder sikkerhed.

Du kan altid kontakte os.

Skal du igang med at have skiftet tagrender, eller skal der bare gøres noget ved dem. Så ring og tag en snak med os.

Ring på:

81 81 41 41